A légzés – egyéni légzésmunka

A légzés ereje

A légzés életünk alapja. Sokféleképpen használhatjuk, hogy egészségesebb, boldogabb életet éljünk és megismerjük önmagunkat. Ameddig csak lélegzünk, használhatjuk gyógyító erejét. Teljesen eszköztelen.

Egyéni légzésmunka – vivation légzés

Testünk, mint egy könyvtár, megörzi mindannak az emlékét, ami velünk történt – jót is, rosszat is – fogantatásunktól kezdve. Sőt korábbi, generációs, történelmi emlékeket is. Ezek egy része tudatos, másik részét a tudatalatti rejti.

A folyamatos légzés, a vivation légzés egy egyszerű technika: a folyamat során nem tartunk szünetet a be- és kilégzések között. Finom transzos állapotot okoz, ami során tudatos énünk is teljesen jelen van és figyeli, milyen érzetek és érzések merülnek fel. Segít érzéseink elfogadásában és értelmezni tudja, ami akár a tudatos emlékekből de még gyakrabban a tudatalattiból felmerül. Újra értelmezi a múltunkat és egy mélyebb megértéshez vezet. Rálelhetünk testi betegségeink, lelki problémáink, mindennapi elakadásaink gyökereire.

Gyakran birkózunk meg úgy sérüléseinkkel és traumáinkkal, hogy elnyomjuk őket. Ez sok-sok energiánkba kerül, még ha tudattalanul is történik.

Változó tudatállapotban, amikor egy emlék, esemény, érzés felmerül, friss szemmel látjuk őket. Be tudjuk integrálni újra az életünkbe mindazt, ami elnyomás alatt volt.  Ez rengeteg erőt szabadít fel bennünk.

A légzésmunka segít, hogy megértsük a bennünk futó negatív programok eredetét, és hogy azokat pozitívvá tudjuk változtatni.